Сирене с мед и сусам в кора

  • кори за баница (големината зависи от вида им и големината на сиренето)
  • зехтин
  • сирене фета (дунавия) - 250 гр
  • мед
  • сусамови семки
Сирене със сусам и мед

Сирене със сусам и мед в кора за баница

Нарязваме сиренето на 3 парчета.
Натриваваме кората за баница със зехтин.
Поставяме едно парче сирене върху кората и обвиваме добре
Намазваме със зехтин и оставяме оставете настрана.
Загрейте тиган до средно висока температура.
След като тиганът е горещ, запържваме с зехтин за 3-5 минути от всяка страна, или до златисто кафя от двете страни.
Изваждаме запържените парчета сирене и оставяме на домакинска хартия за да се отцеди зехтина.
Поливаме с мед и поръсваме със сусамови семена.

Previous Post Next Post